Η Ωραία Αμμουδιά στο Παπά Νερό Πηλίου

Η ιστορία της
"Ωραίας Αμμουδιάς"


Το 1977 ο Γιώργος Παπουτσής ανοίγει καφεζυθεστιατόριο στην παραλία του Παπά Νερό και το ονομάζει "Η Ωραία Αμμουδιά", εμπνευσμένος από την χρυσαφένια ακτή με υπέροχη άμμο μπροστά στο μαγαζί. Κάθε καλοκαίρι το εστιατόριο γεμίζει με τουρίστες και φημίζεται για τις τέλειες θαλασσινές γεύσεις, όμορφο περιβάλλον και καλή εξυπηρέτηση.
Ο ανιψιός του, ο Δημήτρης Ντελής τότε ήταν μόλις 10 χρόνων και κάθε καλοκαίρι βοηθούσε στον θείο του - έστρωνε τα τραπέζια, έπαιρνε παραγγελίες, σέρβιρε και όσο μεγάλωνε, μάθαινε τα μυστικά της μαγειρικής από τον θείο του και μετά από χρόνια έγινε ένας από τους καλύτερους σεφ στο Πήλιο.

Η οικογένεια της
"Ωραίας Αμμουδιάς"


Με το πέρασμα των χρόνων και χάρη στους ευχαριστημένους επισκέπτες από πολλές χώρες του κόσμου το εστιατόριο στην παραλία του Παπά Νερό γίνεται όλο και πιο γνωστό και θεωρείται ένα από τα καλύτερα παραθαλάσσια εστιατόρια στην Θεσσαλία.

Από τότε και έως σήμερα ο Δημήτρης Ντελής συνεχίζει την παράδοση του θείου του, πλέον με την οικογένειά του - με την σύζυγο Βασιλική, με τις 2 κόρες του Ειρήνη και Χαρά και τον μικρό του γιο Γιώργο που και αυτός από μικρός επαναλαμβάνει τα βήματα του μπαμπά του, προσφέροντας εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της "Ωραίας Αμμουδιάς". Η οικογένεια Ντελή στηρίζεται και από μία ομάδα νέων παιδιών που κάθε καλοκαίρι σας σερβίρουν στην παραλία, καφέ-μπαρ και στο εστιατόριο. Εδώ μαθαίνουμε τι σημαίνει "οικογενειακή επιχείρηση", greek hospitality και σας ταξιδεύουμε στον κόσμο ελληνικής κουζίνας!

...και λίγες ακόμα φωτογραφίες μας!